partners-2

FundaBusinessvervolg

REBO Bedrijfsmakelaars maken gebruik van Funda in business. Deze website is specifiek bedoeld voor bedrijfsonroerend goed en het zoeken naar verschillende vormen van bedrijfshuisvesting. Denk aan bedrijfsruimte, kantoren, horeca, winkelruimte of bouwgrond. Daarnaast worden alle NVM bedrijfsmakelaars op de site getoond.
Funda in business heeft het grootste aanbod in zakelijk vastgoed en is daarmee de nummer 1 in bedrijfshuisvesting. Aanbieders van vastgoed (bedrijfsmakelaars) kunnen uitgebreid objecten presenteren aan de markt met foto’s, video’s, interactieve plattegronden en omgevingsinformatie. Voor ondernemers en makelaars die op zoek zijn naar bedrijfshuisvesting biedt funda in business uitgebreide zoekfuncties.

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona