Deventer

Keulenstraat 12

€ 80,- per vierkante meters per jaar
Ingetrokken
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 80,-  per vierkante meters per jaar
Status
Ingetrokken
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Keulenstraat 12 , Deventer

TE HUUR - Jouw bedrijf ook vestigen in een van de meest succesvolle businesscenters van Deventer?!

Algemeen
Het geheel gerenoveerde Business Center gelegen op kantorenpark Hanzeland biedt diverse kantoorruimten voor ieder wat wils. De verhuurbare oppervlakten variëren van 25 m2 tot 500 m2. De kleine ruimtes kunnen permanent of tegen flexibele voorwaarden worden gehuurd. Het is zelfs mogelijk om een werk- of vergaderplek per uur te huren binnen het Flex Office Concept van Peoples Places

Locatie en bereikbaarheid
Hanzeland is vanaf de snelweg A1 al zichtbaar, dus de bereikbaarheid met eigen vervoer is perfect. Gezien de ligging van de bushalte, aan de overkant van de straat, is de locatie tevens uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Het centrum van Deventer is op eenvoudige wijze binnen afzienbare tijd te
bereiken.

Oppervlaktes
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het complex bedraagt ca. 2.808 m2.

Metrage
Begane grond
0.00 40 m² € 479,-
0.01 26 m² € 332,-
0.06 52 m² € 615,-
0.07 17 m² € 227,-

1e verdieping
1.00 108 m² € 1.085,- (excl. internet)
1.13 32 m² ONDER OPTIE

2e verdieping
2.16 25 m² € 320,-
2.17 25 m² € 320,-

3e verdieping
VERHUURD

4e verdieping
4.00 181 m² € 2.119,- (excl. internet)

De kamers kunnen per stuk of gekoppeld worden gehuurd.

Deelverhuur
Indien u slechts één kamer wil huren dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Voor kamerverhuur worden All-in prijzen gebruikt (excl. BTW). Een kamer huren kan al vanaf € 300,-- per maand! In dit bedrag zijn naast de huur ook de servicekosten, toeslag algemene ruimte en parkeren inbegrepen. U weet dus exact waar u aan toe bent!

Op de indelingstekening in onze verhuurbrochure en de website is te zien welke kamers er nog beschikbaar zijn en wat de prijzen van de verschillende kamers zijn.

Parkeren
Het kantoorgebouw beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De parkeerplaatsen zijn bij de huur inbegrepen.

Huurprijs
De huurprijs is vanaf € 80,- per vierkante meter per jaar exclusief BTW. (huurprijs voor een metrage vanaf 100 m2)

Servicekosten
De servicekosten zijn begroot op € 37,50 per vierkante meter per jaar exclusief BTW.

Opleveringsniveau
Het kantoorgebouw is onlangs geheel gemoderniseerd. Hierbij zijn o.a. de gevel gereinigd, kozijnen gecoat, vloerbedekking vernieuwd en is het pand voorzien van nieuw sanitair en pantry’s. Daarnaast is de entree vernieuwd met daarbinnen een repesentatieve ontvangstruimte. Verder worden de kantoren opgeleverd met:
- CV-installatie met individueel regelbare radiatoren
- Mechanische ventilatie
- Topkoeling
- Lift
- Plintgoten (3 compartimenten)
- Systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen
- Pantry
- Buitenzonwering (gedeeltelijk)
- Vitrage of lamellen
- Glasvezelverbinding aanwezig
- Facilitering op maat is mogelijk

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Deventer’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Bergweide, Kloosterlanden - Hanzepark, Veenoord” en heeft als hoofdbestemming “kantoor”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
Vanaf 1 jaar

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
In overleg.

Kijk voor de actuele beschikbaarheid ook op www.bcdeventer.nl

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Telefoon: 0570 – 60 89 00

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Keulenstraat 8 A

Deventer

Keulenstraat 8 A

€ 80 per vierkante meters per jaar
Deventer
Hanzeweg 1

Deventer

Hanzeweg 1

€ 1.125 p.m.
Deventer
Munsterstraat 7

Deventer

Munsterstraat 7

€ 100 per vierkante meters per jaar
Deventer
Bergweidedijk 10 *

Deventer

Bergweidedijk 10 *

€ 105 per vierkante meters per jaar
Deventer

REBO Groep is aangesloten bij: