Deventer

Munsterstraat 7

€ 110,- per vierkante meter per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 110,-  per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
direct
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Munsterstraat 7 , Deventer

TE HUUR | Hoogwaardige kantoorruimtes in kantoorgebouw 'Münsterhaege'

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars kantoorruimte aan in het kantoorgebouw 'Münsterhaege'. Het kantoorgebouw kenmerkt zich door de indrukwekkende en representatieve entree. De kantoren hebben een ruimtelijke, prettige sfeer en door de vele raampartijen is er veel lichtinval wat bijdraagt aan het prettige werkklimaat. Het kantoorgebouw verkeert aan zowel de binnen- als buitenzijde in zeer goede staat. Het gebouw wordt gedeeld met ENO Zorgverzekeraar.

Locatie
Het kantoorgebouw 'Münsterhaege' is gelegen op zichtlocatie aan de Munsterstraat, een uitstekende locatie op kantorenpark Hanzepark, vallend onder bedrijventerrein Kloosterlanden. 'Münsterhaege' is gelegen in de directe nabijheid van de rijksweg A1, de N348 en de N344. Tevens ligt het complex op enkele minuten rijden van het centrum van Deventer. Ook met het openbaar vervoer, met een bushalte voor de deur, is het kantoorgebouw goed te bereiken.

Oppervlaktes
De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 5.154 m2 V.V.O. Voor de verhuur is momenteel ca. 1.822 m2 V.V.O. beschikbaar, deze is als volgt onderverdeeld:
- begane grond ca. 574 m2 V.V.O.
- 1e verdieping ca. 611 m2 V.V.O.
- 2e verdieping ca. 637 m2 V.V.O.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 75 parkeerplaatsen beschikbaar, in overleg meer mogelijk.

De huurprijs voor een parkeerplaats bedraagt € 300,- per parkeerplaats, per jaar op eigen terrein, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs
€ 110,00 per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Service kosten
€ 35,00 per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- representatieve entree;
- sanitaire voorzieningen;
- liftinstallatie (tweetal);
- noodverlichtingsinstallatie;
- dubbelglas;
- systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen;
- mechanische ventilatie;
- topkoeling i.c.m. centrale nakoelers;
- vloerafwerking;
- glazen scheidingswanden;
- pantry per verdieping;
- kabelgoten t.b.v. databekabeling en telecommunicatie.


Bestemmingsplan
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Bergweide, Kloosterlanden - Hanzepark, Veenoord” en heeft als hoofdbestemming “kantoor”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Keulenstraat 10

Deventer

Keulenstraat 10

€ 80 p.m2.p.j
Deventer
Keulenstraat 8

Deventer

Keulenstraat 8

€ 80 p.m2.p.j
Deventer
Boreelplein  ong

Deventer

Boreelplein ong

Deventer
Hannoverstraat 3

Deventer

Hannoverstraat 3

€ 125 p.m2.p.j
Deventer

REBO Groep is aangesloten bij: