Deventer

Munsterstraat 7

€ 100,- per vierkante meters per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 100,-  per vierkante meters per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
direct
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Munsterstraat 7 , Deventer

TE HUUR | Hoogwaardige kantoorruimtes in kantoorgebouw 'Münsterhaege'

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars kantoorruimte aan in het kantoorgebouw 'Münsterhaege'. Het kantoorgebouw kenmerkt zich door de indrukwekkende en representatieve entree. De kantoren hebben een ruimtelijke, prettige sfeer en door de vele raampartijen is er veel lichtinval wat bijdraagt aan het prettige werkklimaat. Het kantoorgebouw verkeert aan zowel de binnen- als buitenzijde in zeer goede staat. Het gebouw wordt gedeeld met ENO Zorgverzekeraar. Deelverhuur is mogelijk.

Locatie
Het kantoorgebouw 'Münsterhaege' is gelegen op zichtlocatie aan de Munsterstraat, een uitstekende locatie op kantorenpark Hanzepark, vallend onder bedrijventerrein Kloosterlanden. 'Münsterhaege' is gelegen in de directe nabijheid van de rijksweg A1, de N348 en de N344. Tevens ligt het complex op enkele minuten rijden van het centrum van Deventer. Ook met het openbaar vervoer, met een bushalte voor de deur, is het kantoorgebouw goed te bereiken.

Oppervlaktes
De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 5.154 m² V.V.O. Voor de verhuur is momenteel ca. 1.248 m² V.V.O. beschikbaar, deze is als volgt onderverdeeld:
- begane grond ca. 574m² V.V.O. VERHUURD
- 1e verdieping ca. 611 m² V.V.O.
- 2e verdieping ca. 637 m² V.V.O.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 75 parkeerplaatsen beschikbaar, in overleg meer mogelijk.

De huurprijs voor een parkeerplaats bedraagt € 350,- per parkeerplaats, per jaar op eigen terrein, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs
€ 100,- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Gas, water en elektra € 17,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, op basis van voorschot.

Energie wordt geleverd op basis van een vast contract dat loopt tot eind 2023. Het exact te hanteren tarief per 1 januari 2024 laat zich erg lastig voorspellen en wordt op dat moment bepaald met de tarieven van energie op dat moment.

Soft services
€ 25,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, op basis van voorschot.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- representatieve entree;
- sanitaire voorzieningen;
- liftinstallatie (tweetal);
- noodverlichtingsinstallatie;
- dubbelglas;
- systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen;
- mechanische ventilatie;
- topkoeling i.c.m. centrale nakoelers;
- vloerafwerking;
- glazen scheidingswanden;
- pantry per verdieping;
- kabelgoten t.b.v. databekabeling en telecommunicatie.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Bergweide, Kloosterlanden - Hanzepark, Veenoord” en heeft als hoofdbestemming “kantoor”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars en CBRE B.V.
Telefoon: 0570-608 900 en 038-3032560

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Waltorenpad 2

Deventer

Waltorenpad 2

€ 1.250 p.m.
Deventer
Hanzeweg 1

Deventer

Hanzeweg 1

€ 1.125 p.m.
Deventer
Keulenstraat 1

Deventer

Keulenstraat 1

€ 95 per vierkante meters per jaar
Deventer
Keulenstraat 12

Deventer

Keulenstraat 12

€ 80 per vierkante meters per jaar
Deventer

REBO Groep is aangesloten bij: