Deventer

Zutphenseweg 29 A

€ 625,- per maand
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 625,-  per maand
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Zutphenseweg 29 A, Deventer

TE HUUR | Representatieve kantoorunits in BusinessCenter L’Arc en Ciel

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars 3 kantoorunits aan vanaf 20 m² op de 4e verdieping van BusinessCenter L’Arc en Ciel. Bij binnenkomst in Deventer is het kantoor L'Arc en Ciel met haar bijzonder gekleurde gevel een echte blikvanger, alom bekend en besproken in de wijde omgeving. De ligging aan de rand van het Hanzepark nabij de op- en afrit van de A1 en op een paar minuten afstand van het centrum, zorgt voor een zeer levendige omgeving.

De binnenzijde is op functionele en overzichtelijke wijze ingedeeld. De kantoren hebben een ruimtelijke, prettige sfeer en door het grote aantal ramen is er veel lichtinval wat bijdraagt aan het prettige werkklimaat. Het kantoor verkeert aan zowel de binnen- als buitenzijde in zeer goede staat en is tevens voorzien van een A-label. De reeds aanwezige huurders bestaan uit diverse, middelgrote ondernemers als XO|HMR, Trajectplanner.nl, Fringe Company, Peree Bouw Advies, Wemessage.nl, Slimstock en Stipp.

De kantoorruimtes die beschikbaar zijn treft u op de vierde etage. Op deze ruime verdieping zijn 8 kantoorruimtes gesitueerd welke door verschillende bedrijven worden gehuurd. Met deze bedrijven deel je een aantal faciliteiten waaronder de keuken en een algemene vergaderruimte.

Oppervlaktes en prijzen
Unit 2 – 27 m² netto - €625 excl. BTW p/mnd all-in
Unit 3 – 27 m² netto - €625 excl. BTW p/mnd all-in

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig met laadpalen. Kosten van de parkeerplaats op aanvraag beschikbaar.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Representatieve entree;
- systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen;
- Pantry;
- Sanitaire voorzieningen;
- Luchtbehandelingsinstallatie plus topkoeling ten behoeve van de kantoren;
- Liftinstallatie (tweetal);
- Noodverlichtingsinstallatie
- Vloerafwerking;
- Kabelgoten t.b.v. databekabeling en telecommunicatie.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Bergweide, Kloosterlanden-Hanzepark, Veenoord” en heeft als hoofdbestemming “kantoor”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
Vanaf 6 maanden en daarna maandelijks opzegbaar, thans in overleg met de opdrachtgever.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom of bankgarantie van minimaal 3 maanden huur incl. btw en servicekosten.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
0570-608 900


Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Boreelplein  ong

Deventer

Boreelplein ong

€ 100 per vierkante meters per jaar
Deventer
Keulenstraat 10

Deventer

Keulenstraat 10

€ 90 per vierkante meters per jaar
Deventer
Bergweidedijk 10 *

Deventer

Bergweidedijk 10 *

€ 105 per vierkante meters per jaar
Deventer
Antwerpenweg 1 A

Deventer

Antwerpenweg 1 A

€ 2.400 p.m.
Deventer

REBO Groep is aangesloten bij: