Deventer

Keulenstraat 7 *

€ 22.000,- per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 22.000,-  per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Keulenstraat 7 *, Deventer

TE HUUR | hoogwaardige bedrijfsruimte

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars een hoogwaardige bedrijfsruimte aan van ca. 200 m² welke ook opgesplitst kan worden in 2 bedrijfsruimte van ca. 100 m². De bedrijfsruimte beschikt over een eigen vloerverwarming aansluiting, meterkast en overheaddeur.

Locatie
De bedrijfsruimte is gelegen op het kantorenpark Hanzepark te Deventer, waarbij de Keulenstraat hoofdverkeerskader van het moderne bedrijvenpark is. Het pand ligt op 5 minuten rijden van het centrum van Deventer. De locatie is gelegen nabij de op- en afritten van de A1 wat zorgt voor een snelle verbinding naar steden als Apeldoorn, Zwolle, Hengelo of Arnhem. De bedrijfsruimte is middels openbaar vervoer goed te bereiken. Bushaltes zijn te vinden op korte loopafstand met een rechtstreekse verbinding naar het Centraal Station Deventer.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 200 m². De hal kan opgesplitst worden in 2 hallen van ca. 100 m².

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
€ 1.833,33 per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Vloerverwarming;
- Overheaddeuren (2x);
- Eigen meters.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Deventer’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Bergweide, Kloosterlanden - Hanzepark, Veenoord” en heeft als hoofdbestemming “kantoor”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom of bankgarantie van minimaal 3 maanden huur incl. btw en servicekosten.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
0570-608 900


Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Zutphenseweg 29

Deventer

Zutphenseweg 29

€ 450 p.m.
Deventer
Keulenstraat 1

Deventer

Keulenstraat 1

€ 95 per vierkante meters per jaar
Deventer
Keulenstraat 12

Deventer

Keulenstraat 12

€ 80 per vierkante meters per jaar
Deventer
Bergweidedijk 10 *

Deventer

Bergweidedijk 10 *

€ 105 per vierkante meters per jaar
Deventer

REBO Groep is aangesloten bij: