Zutphen

Beukerstraat 69

€ 35.000,- per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 35.000,-  per jaar
Status
Beschikbaar
Oplevering
direct
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Beukerstraat 69 , Zutphen

TE HUUR | courante winkelruimte in het centrum van Zutphen!

In één van de leukste en drukste winkelstraten van Zutphen bieden wij een courante winkelruimte van ca. 128 m² te huur aan. Met een frontbreedte van circa 5 strekkende meters aan de voorzijde kunt u volop uw producten presenteren en adverteren. De Beukerstraat kenmerkt zich door een reeks van lokale en nationale retailers. Denk hierbij aan formules zoals Ziengs, Hans Anders, H&M, Hema en Rituals.

Bent u op zoek naar een combinatie van wonen met het exploiteren van een kleinschalige winkel in Zutphen? Dan is de Beukerstraat 69 wellicht iets voor u! Boven de winkelruimte bevindt zich woonruimte welke in combinatie te koop wordt aangeboden. Aanvullende informatie is op aanvraag beschikbaar.

Locatie
Het object is gelegen aan de Beukerstraat, op steenworpafstand van de bekende A1 winkellocaties van Zutphen en de vele leuke horecagelegenheden. In de directe omgeving zijn er voldoende parkeervoorzieningen aanwezig en op ca. 6 minuten loopafstand gelegen van het NS station.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 128 m². Deze is als volgt onderverdeeld:
- ca. 128 m² winkelruimte begane grond.

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar.

Huurprijs
€ 35.000,- op jaarbasis, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Service kosten
Op aanvraag.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Zutphen valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan "Oude stad/ IJsselkade" en heeft als hoofdbestemming “Centrum”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom of bankgarantie van minimaal 3 maanden huur incl. btw en servicekosten.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Per direct.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Bernerstraat 15 - 15a

Zutphen

Bernerstraat 15 - 15a

€ 200.000
Zutphen
Loskade 6

Zutphen

Loskade 6

€ 65.000 p.j.
Zutphen
Pollaan 48

Zutphen

Pollaan 48

€ 90 per vierkante meters per jaar
Zutphen
Industrieweg 83

Zutphen

Industrieweg 83

€ 170 p.m.
Zutphen

REBO Groep is aangesloten bij: