Zutphen

Loskade 6

€ 65.000,- per jaar
Object -
Conditie
bestaande bouw
Huurprijs
€ 65.000,-  per jaar
Status
verhuurd
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Loskade 6 , Zutphen

TE HUUR | bedrijfsruimte met kantoorruimte aan de haven

Hierbij biedt REBO Bedrijfsmakelaars een keurige ruime bedrijfshal aan met aangehechte kantoor- en showroomruimte op een ruim perceel van 2.327 m². Dit complex bevindt zich nabij de Industriehaven, die directe toegang biedt tot de IJssel. De beschikbare ruimte omvat een royale bedrijfshal van circa 800 m², uitgerust met drie overheaddeuren.

Locatie
De Loskade in Zutphen is uitstekend bereikbaar via de N348 en biedt gemakkelijke toegang tot de A1 via dezelfde weg. Bovendien zijn het treinstation en het stadscentrum van Zutphen binnen ongeveer 10 minuten met de auto bereikbaar.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 1.025 m². Deze is als volgt onderverdeeld:
- bedrijfsruimte ca. 800 m²
- kantoorruimte ca. 225 m²

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
€ 65.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Pantry
- Toiletten
- Bestaande airco units
- Centrale verwarming + heaters
- 3 overheaddeuren
- Systeemplafond en verlichting kantoren

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Zutphen valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “De Mars midden en noord” en heeft als hoofdbestemming “Bedrijventerrein”, Milieu categorie 5.1. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus telkens een verlengingstermijn van 5 jaar.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom van minimaal 3 maanden huur incl. btw en servicekosten.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan kan het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder financieel worden gecompenseerd.

Aanvaarding
Op korte termijn, in overleg met de opdrachtgever. Eigenaar is eventueel bereid tot verkoop aan een toekomstige gebruiker over te gaan.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Vergelijkbare objecten

Beukerstraat 69

Zutphen

Beukerstraat 69

€ 35.000 p.j.
Zutphen
Pollaan 48

Zutphen

Pollaan 48

€ 90 per vierkante meters per jaar
Zutphen
Zweedsestraat 2

Zutphen

Zweedsestraat 2

€ 350 p.m.
Zutphen
Industrieweg 83

Zutphen

Industrieweg 83

€ 170 p.m.
Zutphen

REBO Groep is aangesloten bij: